Jota 2015

Op een rustige herfstdag verzamelden de leden van Scouting Hedera zich voor het jaarlijkse JOTA-spel. Deze keer was het een kleine, maar dappere groep die aantrad om de strijd aan te binden met de vele scoutinggroepeen binnen de regio.
Het lokaal was ingericht met knutselmaterialen, sprite, hoge bomen en andere gekke voorwerpen. De jeugdleden gingen stil naar binnen, na het inleidend verhaal kwam het startsein.
Iedereen ging enthousiast aan de slag. De Welpen hadden veel opdrachten en deden erg hun best. De Scouts pionierden en maakten allemaal moeilijke dingen. De Explorers, klein in getal, hielpen de Scouts en deden ook nog hun eigen opdrachten.
Daarnaast waren er nog een aantal mensen die het bestuur vertegenwoordigden.
Na de eerste ronde zag het er goed uit, goede tijden, mooie resultaten. Op naar de eerste plaats!